Start
tapijt
contact
roeden
interieur
laminaat
sprei sets
gordijnen
routebeschrijving

 


Tapijt meer dan mooi en zacht
De laatste jaren is de keuze in zachte vloerbedekking enorm toegenomen. Zowel effen als gedessineerd tapijt is er in de meest uiteenlopende kleuren en structuren. Dat maakt het mogelijk om voor ieder interieur een passend tapijt te vinden. Door te werken met motieven kan zachte vloerbedekking nog een extra dimensie krijgen.

Tapijt is bijna overal toepasbaar en in ieder interieur gemakkelijk in te passen. De vele voordelen en gunstige eigenschappen maken tapijt tot een zachte vloerbedekking die tegemoet komt aan uiteenlopende wensen en gestelde eisen. U komt het dan ook overal tegen; thuis, op kantoor, in de winkel of op school. In de vorm van kamerbreed, karpetten, lopers of in tegels.

Isolerend, veilig en slijtvast
Tapijt heeft een aantal praktische voordelen. Tapijt isoleert goed en dempt geluid. Een uitkomst wanneer u op een flat woont of van comfort en rust houdt. Door het stroeve oppervlak is tapijt veilig voor jong en oud, de kans op uitglijden is gering en mocht u toch vallen, dan is de kans op verwondingen kleiner. Ook is tapijt slijtvast. In combinatie met vakkundig (laten) leggen van het tapijt en goed onderhoud zult u jarenlang plezier aan uw tapijt beleven.

 

assortiment
Artex Interieur - Kloosterstraat 1 - 23021 VJ - Haarlem - Tel: 0235266355 - Fax 0237850890 - Email: info@artexinterieur.nl

Copyright 2006 - Artex Interieur